YAYLADAĞI BELEDİYESİ CEBE SIĞACAK

YAYLADAĞI BELEDİYESİ CEBE SIĞACAK

Yayladağı Belediyesi’nin tüm hizmetleri mobil uygulama sayesinde vatandaşların cebine sığacak.

Bulut sistemli içerik yönetim sistemi ile mobil uygulamaların içerikleri istediğiniz yerde ve zamanda güncellenebilecek. Bu uygulama sayesinde vatandaşlar, Yayladağı Belediyesi hakkında bilgiler edinebilecek. Vatandaşlar, Belediye ile aralarındaki iletişimi mekandan bağımsız şekilde ellerindeki iPhone, iPad ve Android akıllı cep telefonlarından mobil uygulamaları ile gerçekleştirebilecek. Vatandaşlar, uygulama ile ilçede açık eczane, açık işyerleri, yapılan çalışmalar gibi aradıkları hizmetlere bir tık ile ulaşabilecek.

AMAÇ VE HEDEFLERİ

E -Dönüşüm Projesi Birlikte Çalışılabilirlik Esasları Rehberi’ne göre belirlenen “Bilgi ve hizmetlerin alternatif kanallardan, kullanıcılar için tespit edilen arayüzlerin toplumun tüm fertleri tarafından kolay kullanılabilecek ve kullanıcı tarafında gerekli olabilecek yazılımların” sunumu hedeflenmektedir. Bununla birlikte internet üzerinden verilecek bilgilerin, vatandaşların becerilerinden bağımsız olarak herkese açık hale getirilmesi amaçlanmıştır. Teknoloji yardımıyla artık vatandaşlara ulaşabilmek daha kolay hale gelmiştir. Tüm vatandaşların da e-Devlet uygulamalarından yararlanabilmeleri için destek teknolojilerin kullanılması gerekmektedir. GSM ve GPRS teknolojilerini kullanabilen taşınabilir cihazların (cep telefonları, tabletler, vb.) kullanımı arttıkça, bu tür akıllı, programlanabilir cihazları kullanan vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda IOS ve Android işletim sistemlerini destekleyen cihazlardan hizmet vermek üzere uygulama yazılımı yapılması amaçlanmaktadır. Yayladağı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Yayladağı Belediyesi Artık Cebinizde. Belediyemize ve ilçemize dair ihtiyacınız olan her şey burada. Resmi Mobil Uygulamamıza AppStore ve Google Play Store üzerinden ulaşabilirsiniz” denildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.