FERHAT KÜÇÜKLER’DEN TAM İSABET

FERHAT KÜÇÜKLER’DEN TAM İSABET

Hataylı doktor Ferhat Küçükler, hünerlerini bu kez atıcılık sporunda göstererek Türkiye ve Avrupa çapında dereceler kazandı. Uluslararası Dinamik ve Pratik Atış Sporları Kulübü (UDPAS) tarafından Türkiye’de bu yıl ikinci kez düzenlenen TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 2022 IDPA Turkish National Championship’te yer alan Dr.Ferhat Küçükler, elde ettiği başarı ile adından söz ettirmeyi başardı.

AVRUPA’DA 7.’LİK TÜRKİYE’DE ZİRVE KÜÇÜKLER’İN

Yarışmada HATSAK- Hatay Sportif Atıcılık Kulübü sporcusu olan Hatay’ın sevilen ve başarılı doktorlarından Ferhat Küçükler CCP Marksman Compact Silah Kategorisinde 1. olarak Hatay’a şampiyonluk kupasını getirdi. Uluslararası Dinamik ve Pratik Atış Sporları Kulübü (UDPAS) tarafından Türkiye’de bu yıl ikinci kez düzenlenen 2022 IDPA Turkish National Championship’te yer alan Ferhat Küçükler, elde ettiği başarı ile adından söz ettirmeyi bir kez daha başardı. CCP Marksman kategorisinde 1. olarak Türkiye şampiyonu olan Küçükler, aynı kategoride 20 gün önce de İtalya’da yapılan Avrupa şampiyonasında Avrupa 7. si olarak tarih yazdı.

ÜNLÜLERLE AYNI TAKIMDA YER ALIYOR

Hatay Sportif Atıcılık Kulübü adına yarışmaya katılan Hatay’ın medar-ı iftiharı olan Ferhat Küçükler, ünlü sanatçı Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile de aynı takımda yer alıyor. Ünlü isim Oğulcan Engin de yarışmada ikinciliği elde ederek başarılı bir performans ortaya koydu. 10 ülkeden 95 sporcunun katıldığı turnuvada yarışan sporcu Alperen Kıvılcım IDPA Turkish National Championship Genel Klasman Birinciliği, En İyi Nişancı Ödülü ve Master Kategori Şampiyonluğunu elde etti. Yarışmada Taha Oğuzhan Kaymak ESP Sharpshooter Kategorisinde ve Canan Türkoğlu da kadınlar kategorisinde 3. oldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.