Meşale Gazetesi

GÜLER; VATANDAŞLARIMIZIN EMRİNDEYİZ

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler hız kesmeden Hatay’ın her mahallesinden sokağına kadar dolaşmaya ve vatandaşlar ile kaynaşmaya devam ediyor.

GÜLER; VATANDAŞLARIMIZIN EMRİNDEYİZ

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler hız kesmeden Hatay’ın her mahallesinden sokağına kadar dolaşmaya ve vatandaşlar ile kaynaşmaya devam ediyor. Aday gösterildiği günden bu yana birçok mahalleyi ziyaret eden, muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelen ibrahim Güler vatandaşlara Karafil dağıtarak “Savaş”tan uzak bir Hatay için çalışacağını söylüyor.


Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İbrahim Güler gittiği her mahalle de sanki o mahallenin kendisiymiş gibi sorunları fark ederek çözüm bulma noktasında vatandaşlara söz veriyor. Aday gösterildiğinden beri samimi tavırlarıyla ve barış diliyle kısa sürede vatandaşın sevgisini kazanan ve gelecek hizmetlerle de projelerinden söz ettirmeye başlayan İbrahim Güler’e sevgi çığ gibi büyüyor. Cumhur ittifakının yerelde gerçekleşecek olmasıyla birlikte tek yumruk haline gelen İbrahim Güler, güçlü ve güvenilir bir ekiple çalışmalarını sürdüyor. Büyükşehir bünyesinde çalışan her işçiye iş garantisi ve kendilerini güvende hissetmeleri gerektiğini söyleyen Güler’in barış dolu söylemleri Hatay’ın tarihine ve kültürüne yakışır şekilde hareket etmesi de ibreyi Güler’den yana çevirmiş durumda.
Alçakgönüllü tavırlarıyla vatandaşları dinleyen, projelerini anlatan Hatay’ı hak ettiği medeniyet seviyesine getireceğini ifade eden İbrahim Güler Ocak acı içinde açıklamaya başlayacağı projeler ile 15 ilçeye eşit şekilde hizmet götürmeye hazırlanıyor. Daha önceleri birçok adayın yaptığı yanlışlardan uzak duran, Hatay’ın adeta birleştirici gücü haline gelerek Ankara’da AK Parti’li vekillerin tam desteğiyle çalışmasını sürdüren Güler’in şimdiden 1 Nisan hazırlıklarına başladığı biliniyor.
HABER-FOTO: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.