HATAY EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDEN EBELER HAFTASI COŞKUSU

HATAY EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDEN EBELER HAFTASI COŞKUSU

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sağlık sektöründe önemli bir rol üstlenen ebelerin özverili çalışmalarını takdir etmek ve onların değerli katkılarını vurgulamak amacıyla “21-28 Nisan Ebeler Haftası”nı coşkuyla kutladı.Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sağlık sektöründe önemli bir rol üstlenen ebelerin özverili çalışmalarını takdir etmek ve onların değerli katkılarını vurgulamak amacıyla “21-28 Nisan Ebeler Haftası”nı coşkuyla kutladı.Bu anlamlı haftanın kutlamalarına, hastanenin başhekimi Dr. Sıtkı Sönmez, Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü Süheyla Kala ve hastane yönetimi de katılarak destek verdi.Hastanenin önde gelen isimlerinden Dr. Sıtkı Sönmez, yaptığı açıklamada ebelerin kutsal görevlerini vurgulayarak şunları belirtti: “Sevgi ve şefkatle miniklerin hayatlarına dokunan, kutsal görevi özveri, sabır ve gayret ile yerine getiren öncelikle hastanemizde görev yapan ebelerimiz olmak üzere bütün ebelerimizin ‘Ebeler Haftası’nı kutlarım.

Sönmez’in bu duyarlı ve içten sözleri, ebelerin toplumdaki önemine ve yaptıkları fedakarca çalışmalara verdiği değere işaret ediyor.Ebeler, hastanelerde doğumdan önce, sırasında ve sonrasında anneler ve bebeklerin sağlığı için önemli bir rol oynamaktadır. Bu zorlu süreçte annelere destek olmak, doğum sürecini yönetmek ve bebeklerin bakımını sağlamak gibi kritik görevleri yerine getirirler. Ebelerin gösterdiği özveri ve dikkat, sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırırken, aynı zamanda anne ve bebeklerin sağlığını korumaya da yardımcı olmaktadır.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.