KADINLAR ÇİFTÇİLER GÜNÜNÜ ZEYTİN TOPLAYARAK KUTLADILAR

KADINLAR ÇİFTÇİLER GÜNÜNÜ ZEYTİN TOPLAYARAK KUTLADILAR

Uluslararası Tarım Üreticileri Derneği  tarafından ilan edilen  ve 1997 yılından itibaren ülkemizde de kutlanan 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Gününde tarımsal üretimde önemli bir role sahip olan kadınlar günlerini yine çalışarak kutladılar. Altınözü Altınkaya  mahallesinde yoğun bir zeytin trafiği  yaşayan kadın çiftçiler 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Gününde bol bol hal halı zeytin topladılar.

Ev ekonomisine katkı sağlamak için hep çalışmaları gerektiğini söyleyen Altınözlü kadın çiftçiler, 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Gününü çalışarak kutladıklarının altını çizerek tüm dünyada kutlanan bu günü sosyal medya hesaplarında yapılan kutlama paylaşımları ile öğrendiklerini söylediler.Kendilerinin de bir gününün olmasından mutluluk duyduklarını belirten Altınözlü kadın çiftçiler tüm emekçi kadın çiftçilerin 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Gününü de kutlamayı ihmal etmediler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.