GÜLER VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Tüm yurtta olduğu gibi Hatay’da da seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

GÜLER VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Tüm yurtta olduğu gibi Hatay’da da seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Cumhur İttifakı’nın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, esnafla bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.Güler’e esnaf gezisinde AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkan adayı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay İl Başkan Vekili Mehmet Ali Yanmaz ile çok sayıda partili eşlik etti.  Gezi öncesinde parti binası önünde katılımcılara katıklı ve çorba ikramında bulunuldu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve beraberindekiler gezi programına 75. Yıl bulvarında bulunan esnafları gezerek başladı. Buradan sırasıyla Ürgen Paşa Mahallesi, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize İşler Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü ile devam etti. Günün ilerleyen saatlerine kadar gezi programı ve miting programları devam etti.

Cumhur İttifakı’nın adayı Güler esnaf gezisinde yaptığı açıklamada; “Cumhur İttifakı’nın daha fazla oy, makam ve belediye başkanlığı için kurulmadığını belirterek, devletin ve milletin bekasının tehlikede olduğu her dönem ittifakın görüldüğünün altını çizdi.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜĞÜ KENT HATAY’DIR

Güler konuşmasının devamında; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük Türkiye’nin önünü açacak sistemin ilk başkanı seçilmesi için çalıştık. Şükürler olsun ki bu aziz millet o gün iç ve dış tüm oyunlara rağmen başkanını seçti. Şimdi biz artık o seçimin sağlaması olan yerel seçimlere doğru giderken MHP ile tek yumruk, tek teşkilat gibi gece-gündüz demeden dur durak dinlenmeden çalışıyoruz. Ülkücü teşkilatlarımızla tüm programları birlikte planlayarak, beraberce el ele, omuz omuza vererek 31 Mart’a doğru gidiyoruz. Cumhur İttifakı’nın ete kemiğe büründüğü kent Hatay’dır. Allah nasip ederse Cumhur İttifakı sancağını 31 Mart gecesi büyükşehir ve Hatay’ın burçlarına asacağız.” İfadelerini kullandı.

HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.