TOYSAL: YARINLAR SENİN SAMANDAĞ’IM

TOYSAL: YARINLAR SENİN SAMANDAĞ’IM

AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, AK Parti’nin başarısı için çalmadık kapı bırakmıyor.

Başkan Toysal ilçe genelinde yaptığı ziyaretlerin yanı sıra teşkilat toplantılarıyla da moral depolamayı sürdürdü. Seçim ofisinde teşkilat çalışmalarını sürdüren Toysal, tüm mahallelerden gelen vatandaşları ağırlarken, bir yandan da mahallelerde kapı kapı gezmeye devam ediyor. Başkan Toysal, son olarak ilçeye bağlı Yoğunoluk, Hıdırbey ve Kapısuyu Mahalleleri’nde temaslarda bulundu.

“SAMANDAĞ’IN YÜZÜ AK PARTİ İLE GÜLECEK”

Başkan Toysal, ziyaretleriyle ilgili açıklamasında; “Kapısuyu Mahallesi’nde Cumhur ittifakı ortağımız Hikmet Külahlı ile birlikte muhtarımız Bayram Yüksel ‘in misafiri olduk. Secim ofisimizde bizleri Yeniköy mahallemizin muhtarı Mustafa Pala ve beraberindeki heyet ziyaret etti. Yönetim kurulu üyemiz Hüseyin Bozok’un misafiri olduk. Samandağ’ımızın geleceğinin AK Parti ile daha güzel olacağını ve projelerimizi aktardık. Yoğunoluk Mahallesi Muhtarı Osman Gücük’ün misafiri olduk. Anadolu Palas Seçim Ofisi’nde yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çalışmalara son hız devam ediyoruz. Samandağ’ımız için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her şey Samandağ için. Yarınlar senin Samandağ’ım” ifadelerini kullandı. Başkan Toysal, 31 Mart’a dek durmaksızın çalışacaklarını kaydederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği söz üzere Samandağ’da seçim zaferi yaşatacaklarını ifade etti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.