GÜVENLİK GÜÇLERİNE VEDA PROGRAMI

GÜVENLİK GÜÇLERİNE VEDA PROGRAMI

Yayladağı İlçesi’nde görev yapmakta iken tayinleri çıkan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Güler ve Emniyet Amiri Vekili Tarık Köse için Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe tarafından veda yemeği düzenlendi.

Yayladağı İlçesi’nde görev yapan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Güler ve Emniyet Amiri Vekili Tarık Köse için Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe tarafından veda yemeği düzenlendi. Yayladağı Belediyesi’ne ait Devrent Mesire Alanı’nda bulunan Sosyal Tesislerde düzenlenen veda yemeğine Yayladağı Kaymakamı Ö. Faruk Gökçe, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Güler, Emniyet Amiri Vekili Tarık Köse, STK Temsilcileri katılım gösterdi.

Düzenlenen veda yemeği öncesinde bir konuşma gerçekleştiren Yayladağı Kaymakamı Ö. Faruk Gökçe, “Bugüne kadar yapmış oldukları özverili çalışmalarından, kendilerini tanımaktan ve beraber çalışmaktan mutlu olduğum çıkan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Güler ve Emniyet Amiri Vekili Tarık Köse’ye yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.