GÜZEL SANATLAR LİSESİ SINAVINDA TAM BAŞARI

GÜZEL SANATLAR LİSESİ SINAVINDA TAM BAŞARI

Alanında deneyimli usta ressamlar nezaretinde Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi yetenek sınavına hazırlanan Selmani Baki Resim Atölyesinin öğrencilerinin tamamı sınavı kazanarak bir kez daha tam başarı elde edildi.Geçtiğimiz yıllarda öğrencilerin tamamının sınavları kazandığı Selmani Baki Resim Atölyesinde gelenek bu yılda bozulmamış oldu.

Sezon boyunca usta ressamlar nezaretinde sınava hazırlanan genç ressam adayları elde ettikleri başarı ile mutlu olurken başarılarının mimarları olan Selmani Baki Resim Atölyesi Kurucusu Selmani  Baki Kocaispir başta olmak üzere   Nergiz Doğru,Nurettin Türkmen , Süleyman Dağlıoğlu, , Bedirhan Cemali ve Özge Saldıray’a teşekkür ettiler.

Bu yılda yüzde yüz başarı beklediğimizi geçtiğimiz günlerde beyan etmiştim diyen Selmani Baki Resim Atölyesi Kurucusu Selmani  Baki Kocaispir,Tam başarı elde eden öğrencileri ile gurur duyduklarının altını çizerek yaptığı açıklamasında:” Özverili bir çalışmanın daha meyvelerini toplamış olduk.Bir yıl boyunca sınavlara hazırlanan genç kardeşlerimizin tamamı Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesini kazanarak atölyemizde başarının tesadüf olmadığını bir kez daha gözler önüne sermişlerdir.

Geçtiğimiz yıllarda öğrencilerin tamamını Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi’ne yerleştiren ve elde ettikleri yüzde yüz başarılar ile herkesin takdirini toplayan Selmani Baki Resim Atölyesi  2022-2023 Eğitim yılı sınavları için hazırlıklarını tamamladı. Sezon boyunca usta ressamlar nezaretinde çalışan öğrenciler son günlerde hızlandırılmış kurs ile eğitimlerini tamamlayarak sınav saatini beklemeye başladılar. Başarımızda en büyük pay disiplinli çalışmamızdır. Bu anlamda ilk etapta öğrencilerimiz ile bire bir ilgilenerek onları sınava en güzel biçimde hazırlayan eğitimcilerimiz  Nergiz Doğru,Nurettin Türkmen , Süleyman Dağlıoğlu, , Bedirhan Cemali ve Özge Saldıray’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi’ni kazanan 24 öğrencimizi bir kez daha yürekten kutluyor bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.