BAŞKAN TEKSÖZ’E DAĞ GİBİ DESTEK

BAŞKAN TEKSÖZ’E DAĞ GİBİ DESTEK

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, her platformda destek görmeye devam ediyor. Her ziyaretinde sevgi seliyle karşılanan Teksöz’e destek de her geçen gün artıyor. Yoluna emin adımlarla devam eden Teksöz, esnaftan aldığı güçle ilçe ilçe dolaşmaya, esnafları ziyaret etmeye devam ediyor. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ve beraberindeki heyet, Başkan Teksöz’ü ziyaret etti. Ziyarette Hatay’daki çalışmalar değerlendirilirken Başkan Balcı, Teksöz’den övgüyle söz etti. Esnaf ve sanatkârların genel konularının istişare edildiği toplantıda Başkan Teksöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.

KIRIKHAN’DA AĞAÇ İŞLERİ ODASI KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Kırıkhan Ağaç İşleri Odası’nın olağan genel kurul toplantısına katıldı. Genel kurulda başkanlığa Muhammed Güzey yeniden seçildi. Güven tazeleyen Güzey’i kutlayan Teksöz, esnafın her zaman emrinde olduğunu kaydetti. Teksöz; “Kırıkhan Ağaç İşleri Odası’nın olağan genel kurulunda yeniden seçilerek güven tazeleyen Muhammed Güzey kardeşimize ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Her zaman için bizlerle birlikte çalışmalarından ve yeni dönemde yanımızda oldukları için sonsuz teşekkürler. 24 saat esnafımızın yanında ve emrindeyiz” dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.