HATAY AKADEMİK PSİKOLOGLAR DERNEĞİNE ÖNEMLİ ZİYARETÇİLER

HATAY AKADEMİK PSİKOLOGLAR DERNEĞİNE ÖNEMLİ ZİYARETÇİLER

Bölgemizde faaliyet gösteren psikologların oluşturduğu Hatay Akademik Psikologlar Derneğini önemli ziyaretçilerini ağırladı.Hatay’da depremden etkilenen çocuklara yönelik Psikososyal destek projeleri ile bilinen İnsan Sağlığı ve Eğitim Vakfı Genel Koordinatörü Yasemin Bilsel, Projenin koordinatörü SHU Sermet Yeşiloğlu, Uzman Psikolog Hülya Yeral,Çocuk Gelişim Uzmanı Sevgi Güzel ve Hemşire Esin Bağcı Hatay Akademik Psikologlar Derneği Başkanı Psikolog Doğan Kuş ve yönetim kurulu ile bir araya geldiler.

Yaptıkları başarılı projeler ile dikkatleri üzerinde toplayan İnsan Sağlığı ve Eğitim Vakfı temsilcilerini derneklerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Hatay Akademik Psikologlar Derneği Başkanı Psikolog Doğan Kuş açıklamasında:” İnsan Sağlığı ve Eğitim Vakfı Genel Koordinatörü Yasemin Bilsel, Hatay koordinatörü Sermet Yeşiloğlu,Uzman Psikolog Hülya Yeral, İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Psikolog Tamer Yoğun, Çocuk Gelişim Uzmanı Sevgi Güzel ve Hemşire Esin Bağcı  derneğimizi ziyaret ettiler. Yakın zamanda yürüteceğimiz projeleri konuştuk. Bu zamana kadar sahada yapmış oldukları çalışmalardan dolayı şehrimiz adına, bizlere yapmış oldukları ziyaret ve paydaşlıktan dolayı da derneğimiz adına teşekkürlerimizi ilettik.”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.