İÇİŞLERİ BAKANLIĞI, SINIRLARI MARKAJA ALDI!

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI, SINIRLARI MARKAJA ALDI!

İçişleri Bakanlığı’nın yürüttüğü operasyonların hedefinde bu kez sınır bölgelerindeki göçmen kaçakçıları, yasa dışı yollara ülkeye giren göçmenler ve kaçakçılık organizatörleri yeraldı.

Ülke genelindeki sınır bölgelerinde düzenlenen Kalkan Operasyonları kapsamında 82 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 1222 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılarından 63’ü tutuklandı, 7 hakkında adli kontrol kararı verildi.

Jandarma ve Polis tarafından son 3 gün içinde sınır bölgelerinde İHA, Helikopter ve Cayrokopter destekli 62 operasyon düzenlendiğini açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Terör ve iş birlikçileriyle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle, göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek. Limanlarımızın güvenliği, ruhsatsız silahlar, yakalama kararı olanların adalete teslim edilmesi konularında da canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bu büyük mücadeleyi canlarını hiçe sayarak sürdüren, operasyonları gerçekleştiren kolluk güçlerimizin her birine Aziz Milletimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.