HATAY MEMUR-SEN’DE İL BAŞKANLARI TOPLANDI

HATAY MEMUR-SEN’DE İL BAŞKANLARI TOPLANDI

Hatay Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkanları genişletilmiş il yönetim kurulu toplantısı düzenledi. Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayrakdar’ın başkanlığında toplanan heyet, görev değişikliği sebebiyle sendikaya vermiş oldukları emekler netcesinde plaket takdiminde bulunuldu. Toplantıda Toç Bir Sen Hatay şube Başkanı iken Tarım İl müdür yardımcısı olan Mustafa Şanverdi’ye, Büro Memur Sen Hatay şube başkanı iken kongrede aday olmayarak başkanlığı devreden Mürsel Güler’e ve Bem Bir Sen Hatay şube başkanı iken görevi devreden Murat Başar’a plaket takdiminde bulunuldu. Başkan Bayrakdar, emeklerinden dolayı tüm başkanlara teşekkür etti.

BAYRAKDAR: BAŞKANLARIMIZA YENİ GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM

Plaket takdiminin ardından açıklama yapan Bayrakdar; “Hatay Memur-Sen İl Temsilciliğimize bağlı sendika başkanlarımızla istişare toplantısı yaptık.

Toplantının sonunda çeşitli sebeplerle görev değişikliği olan başkanlarımıza sendikamıza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı plaket takdiminde bulunduk. Toç Bir Sen Hatay şube Başkanı iken Tarım İl müdür yardımcısı olan Mustafa Şanverdi başkanımıza, Büro Memur Sen Hatay şube başkanı iken kongrede aday olmayarak başkanlğı devreden Mürsel Güler başkanımıza ve Bem Bir Sen Hatay şube başkanı iken görevi devreden Murat Başar başkanıma sendikamıza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki görevlerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.