ÜÇÜNCÜSÜ TOPRAĞA DÜŞTÜ VE CEMRE EVRELERİNİ TAMAMLADI

ÜÇÜNCÜSÜ TOPRAĞA DÜŞTÜ VE CEMRE EVRELERİNİ TAMAMLADI

Halk arasında baharın gelişini müjdeleyen Cemre 6 Mart’ta toprağa düşerek evrelerini tamamladı. Cemrenin 19 Şubat’ta havaya düşmesi ile uyanan tabiat bahar ayına geçişini 27 Şubatta cemrenin suya düşmesi ve 6 Martta cemrenin toprağa düşmesi ile tamamlamış oldu.

Hepimizin beklediği bir andı bu. Çünkü bir çoğumuz konteynerlerde kış mevsimini geçirmiştik ve Hiç gören olmamasına rağmen düştüğünde baharın habercisi olduğuna inandığımız Cemre’nin bir an evvel havaya düşmesi sabırsızlığı içerisine girmiştik. İşte o an geldi ve Cemre bugün toprağa düştü. Gözümüz aydın. Hadi ne duruyorsunuz atın üzerinizdeki siyah renkteki kaşe kabanınızı hani üşüdüğünüzde sıkı sıkı sarıldığınız bere ve atkılarınızı… Ve ayağınızdaki postalları atmak için daha ne bekliyorsunuz. Çıkarın ağaç yeşili gök mavisi gömleklerinizi.. Bahar geldi çünkü ve biz baharı ona yakışır bir biçimde karşılamalıyız. Bir iki güne toprak ana uyanacak sunacak bize yeşilin her tonunu.. Sadece yeşil’mi adeta bir halıyı andıran çiçek dokusu ve meyvelerini bizlere sunmanın heyecanı ile renk renk çiçek açan ağaçların muhteşem görüntüsü karşımızda olacak. Neşeleneceğiz hep birlikte ve tabi ki içimiz yaşama sevinci ile dolacak. O halde hoş geldin Bahar.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.