HATAY MOTOFEST’E KÖRFEZ DAMGASI

HATAY MOTOFEST’E KÖRFEZ DAMGASI

Körfez Motosiklet Derneği, 3. Hatay Motofestte motosiklet severler eğlenceye boğuldu.

1-4 Ağustos 2024 tarihlerinde Arsuz Karaağaç Halk Plajı’nda “3. Hatay Motofest” festivali düzenledi.

Körfez Motosiklet Derneği’nin düzenlediği festivalde, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden katılım olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından motosiklet sürücüleri bir araya geldi. Quick Sigorta sponsorluğunda düzenlenen festival boyunca katılımcılar, çeşitli yarışmalara ve çekilişlere katılma fırsatı buldu. Çekilişlerde Motosiklet, bisiklet, motor yağı ve bakım setleri dağıtıldı.

REKLAM ALANI

Festivalin ilk günü, DJ performanslarıyla başladı. Motosikletle yavaş gitme ve kulüpler arası halat çekme yarışmaları düzenlenirken, motosiklet sürücüleri arasında tavla turnuvası düzenlendi.

BERKİL: SİYASİLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ

Körfez Motosiklet Derneği Başkanı Emre Berkil festivalle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı; “2021 yılında kurulan derneğimiz milli ve manevi değerlerle ilgili etkinlikler dışında şehrimizde turizmin gelişmesi ve tanıtımının yapılması için motosiklet severleri 3. Seferdir şehrimize davet edip eğlemelerini sağlıyoruz. Biz siyasilerden ve belediyelerden daha fazla destek alarak daha faydalı olmak istiyoruz.“ Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.