Meşale Gazetesi

VALİ DOĞAN’DAN, ŞEHİT HAYDAR ŞENEL’İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

VALİ DOĞAN’DAN, ŞEHİT HAYDAR ŞENEL’İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Zeytin Dalı Harekat Bölgesinde hain terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı sonucunda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Haydar Şenel’in acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kırıkhan ilçemizde gerçekleşen taziye ziyaretinde aziz şehidimizin ailesi ile bir araya gelerek acılarını paylaşan, okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından Vali Doğan, “Şehitlerimiz vatan ve bayrak uğruna, milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamaları için yapmış oldukları fedakârlıkları anlatmaya kelimeler yetmez, Rabbim tüm şehitlerimizin mekânını cennet, makamlarını âlî olsun. Onlar bu kutsal yolda yürürken çok kıymetli ailelerini de bizlere emanet bıraktılar. Bizlerde gerek devlet, gerekse millet olarak her zaman şehit ailelerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Aziz şehidimiz Haydar Şenel’e Allahtan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum.”

Taziye ziyaretinde Vali Doğan’a, Hatay Milletvekili TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük ve Kırıkhan İlçe Belediye Başkanı Ayhan Yavuz eşlik etti. Haber  Merkezi          

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.