Meşale Gazetesi

HATAY RO-RO dan LÜTFÜ SAVAŞ’A TOKAT GİBİ CEVAP…

KARALAMA, İFTİARA, YALAN…
Yönetim Kurulu Başkanlığını AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güleri’in yapmış olduğu, Hatay RO-RO şirketine Lütfü Savaş’ın şirketle ilgili yaptığı iftira ve karlama kampanyasına bir basın açıklaması yapılarak cevap geldi.

HATAY RO-RO dan LÜTFÜ SAVAŞ’A TOKAT GİBİ CEVAP…

KARALAMA, İFTİARA, YALAN…
Yönetim Kurulu Başkanlığını AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güleri’in yapmış olduğu, Hatay RO-RO şirketine Lütfü Savaş’ın şirketle ilgili yaptığı iftira ve karlama kampanyasına bir basın açıklaması yapılarak cevap geldi. Şirket adına basın toplantısı düzenleyen Şirket ortaklarından Raif Ay Lütfü Savaş’ı yapmış olduğu iftiralara karşı ispata davet ettiklerini belirterek” Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş’ın 13.03.2019 tarihinde sosyal medya hesaplarından şirketimize, şirket ortaklarımızın şahsına ve çalışanlarımıza yönelik yapmış olduğu itham ve iftiralar ile ilgili sizleri davet etmiş bulunuyoruz.

Öncelikle, Şirketimiz 2014 yılında 63 firmanın bir araya gelmesiyle oluşmuştur. İbrahim GÜLER, şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Bu konunun özellikle altını çiziyoruz.Hatay RO-RO Suriye’de yaşanan trajediden dolayı karayolu ile ihracatın imkânsız hale geldiği bir dönemde nakliye sektörünün yaşadığı sorunları aşmak, Hatay’ın kapılarını yeniden orta doğu ülkelerine açmak için İbrahim Güler’in önderliğinde, onun vizyonu ve gayretleri ile kurulmuş bir şirkettir. Bilindiği gibi ilimizde Nakliye sektöründen helal rızkını kazanan binlerce emekçimiz, bu sektöre yatırım yapmış iş adamlarımız var. İbrahim Güler’in vizyonu ve gayretleri ile sektörümüz, emekçilerimiz savaşın yol açtığı yıkımdan etkilenmek bir yana çok şükür güçlenerek çıktı’’dedi.


HATAY RO RO YERLİ VE MİLLİ BİR OLUŞUMDUR
Hatay RO RO yerli ve milli bir oluşumdur diyerek açıklamalarına devam eden Raif Ay şu ifadeler ile devam etti ‘’ Hatay RO-RO tamamı ilimizde faaliyet gösteren 63 şirketin bir araya gelerek oluşturduğu, tam anlamıyla yerli ve milli bir oluşumdur. Yalnız ortakları için değil Hatay halkı için de bir değer olmuştur. Hali hazırda mevcut belediye başkanı olan, önümüzde ki yerel seçimlerde de tekrar aday olan Lütfü Savaş’ın yönettiği şehrin bir değeri olan firmaya karşı takındığı hasmane tavrı hayretle ve şaşkınlıkla izliyoruz.
Büyükşehir Belediyesinin geniş imkânlarına, devasa bütçesine rağmen faaliyete geçiremediği HADO projesinin acısını, 63 Nakliye firmasının kısıtlı imkânlarına rağmen bir araya gelerek oluşturduğu Hatay RO-RO’ya çamur atarak çıkarmaya çalışıyor olması da şaşkınlığımızı arttıran bir durumdur. Kendi beceriksizliğini, başta Hatay RO-RO Başkanı İbrahim Güler ve 63 ortağına çamur atarak gizleyemez, üzerini örtemez. Şunu özellikle ifade etmeliyiz ki, Hatay RO-RO tam anlamıyla bir başarı hikâyesidir. Bütün sektörlerin örnek alması gereken bir oluşumdur.Keşke çamur atacağına, bizlere gelip; “bu işi nasıl yaptınız” diye sorsaydı. Şehrimizin kalkınması adına, HADO’nun faaliyete geçmesi için de elimizden gelen gayreti gösterir; bilgi, birikim ve tecrübemizi kendisiyle paylaşırdık. Üzülerek ifade ediyoruz ki, Hatay şehri, yalan söyleyen bir belediye başkanını hak etmemektedir.Hatay RO-RO ailesi olarak, söz konusu itham ve iftiraları şiddetle kınıyoruz.Hatay RO-RO ailesi olarak, hem kişilik haklarımıza hem de şirketimizin itibarına yönelik bu saldırının, kaybedeceğini anlayan bir adayın hezeyanları olarak görüyor, tamamen oy kaygısıyla yapılan bilinçli bir karalama kampanyasının parçası olduğunu düşünüyoruz. CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş’ın paylaşımlarında; “Kendi ortaklarına ağır şartlar altında çalışma imkanı sağlayan, özgürlüklerini kısıtlayan ve tabiri caizse kazıklayan bu arkadaş, vizyonsuz bakış açısıyla yakında bu şirketi batıracak.” şeklindeki beyanlarının gerçekle ilgisi bulunmamakla birlikte kamuoyunu yanıltan, ortakların ve çalışanların şeref ve haysiyetini ihlal eden, şaibeli beyanlarla şirketin itibarına karşı kasıtlı saldırıda bulunan Lütfü Savaş’ın bu asılsız iddialarına son vermesini, aksi takdirde, hakkında her türlü şikayet ve dava haklarımızı kullanacağımızın bilinmesini istiyoruz.
Son olarak, söz konusu ithamlar doğruymuş gibi kamuoyuna sunulması hukuka aykırı olduğu gibi yok hükmündedir. Bu nedenle, gerek yargı mercileri nezdinde, gerek uluslararası hukuk nezdinde, gerek sivil toplum örgütleri, basın kuruluşları ve hukuki özelliğe haiz kurum ve kuruluşlar nezdinde konuyu en ileri düzeyde dile getirme hakkımızı yasal olarak kullanacağımızın bilinmesini isteriz.
KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.