HATAY’A VEKİL ÖZEL DAMGASI

HATAY’A VEKİL ÖZEL DAMGASI

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, Hatay’ın yeniden inşası sürecinde yaptığı katkılarla takdir topladı. Asrın felaketinde asrın dayanışmasının mimarlarından olan Milletvekili Özel; “Hatay’ımızı sokak sokak, hane hane arı gibi çalışarak ayağa kaldıracağız. Çünkü asrın felaketinde asrın dayanışmasını gösteren aziz milletimize sözümüz var. Depremden etkilenen tüm şehirlerimizde, sokak sokak, hane hane arı gibi çalışacağız. Allah’ın izni, devletimizin gücü, milletimizin duasıyla dün afet bölgelerinde şehirlerimizi nasıl yeniden ayağa kaldırdıysak aynı anlayışla Hatay’ımızı da süratle ihya edeceğiz. Yaralarımızı tamamen sarana kadar, kötü günlerin izlerini silene kadar daima deprem bölgesinde olacağız. Hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacak, kardeşlerimiz yeni yuvalarına en kısa sürede kavuşacak” ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞLARIMIZ MÜSTERİH OLSUNLAR”

Hataylı vatandaşlara güvence veren Milletvekili Özel; “Hemşehrilerimize Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sözü var. Biz bu söz gereği Hatay’ımızda aralıksız olarak çalışacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Hak sahiplerinin yanı sıra kiracılarımızı da açta açıkta bırakmayacağız. Hak sahiplerine konutlarını teslim ettikten sonra kentimizde tüm vatandaşlarımız için konut üretimini sürdüreceğiz. TOKİ’mizi Hatay’dan herkese konut verene kadar çıkarmayacağız. Vatandaşlarımız bu konuda sayın Cumhurbaşkanımıza güvensinler” dedi. Milletvekili Özel, her daim vatandaşlara kapısının açık olduğunu ifade etti.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.