BAŞKAN YALÇIN’DAN İLÇEYE OKUL MÜJDESİ

BAŞKAN YALÇIN’DAN İLÇEYE OKUL MÜJDESİ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Cem Eren Anadolu Lisesi çalışmalarını yerinde inceleyerek okulda çalışmaların kısa sürede biteceğini söyledi.

Ankara dönüşü ayağının tozuyla dinlenmeden çalışmalara başlayan Başkan Yalçın, haftasonunu yapımına devam edilen tesislerde inceleme yaparak geçirdi. Başkan Yalçın, hayırseverlerin destekleriyle yapımına başlanan 24 derslikli lisenin tamamlanmasıyla sınavla öğrenci alan ilk lise olacağını belirtti.

“TÜM DESTEKÇİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM”

Başkan Yalçın, incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede; “İlçemizde yapımı devam eden sınavla alan ilk lisemiz, ağır çelikle yapılan ve içerisinde 24 derslik, kütüphane, bilgisayar odası, yemekhane, çok amaçlı salon, rehberlik sınıfı ile öğretmenler odası bulunan kapsamlı projesiyle Temmuz ayında eğitim hayatına başlamak üzere yükseliyor. Yapılan çalışmalar ile ilgili yerinde incelemelerde bulunduğumuz okulumuzun ilçemize kazandırılmasında aracı olan Doç. Dr. Cihat Yaycı paşamıza ve eğitim alanında her desteği sağlayan hayırsever iş insanı, Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren Bey’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçemize ve eğitim camiasına hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.