İnönü Ortaokulunda Mezuniyet Coşkusu

Bölgemizde eğitim ve öğretimde her daim farkını ortaya koymayı başaran İnönü Ortaokulunda mezuniyet coşkusu yaşandı.

İnönü Ortaokulunda Mezuniyet Coşkusu

Bölgemizde eğitim ve öğretimde her daim farkını ortaya koymayı başaran İnönü Ortaokulunda mezuniyet coşkusu yaşandı.Tüm 8.sınıf öğrencilerinin ve öğretmenlerinin katılım gösterdiği muhteşem mezuniyet töreni Kalipso Park Butik Otel’in Restaurant bölümünde gerçekleşirken mezun olan öğrenciler şıklıkları ile göz kamaştırdılar.

Okul yönetimi ve okul aile birliği tarafından organize edilen yemekli programda mezun olmanın heyecanını yaşayan 8.sınıf öğrencileri bir an olsun boş bırakmadıkları pistte gönüllerince eğlendiler.Eğlencenin hiç durmadığı mezuniyet programına İnönü Ortaokulu Müdür Yardımcıları Türkay İlhan ve Hayrullah Alkaç,Okul aile birliği başkanı Esra Güçlü Bulgurcu,Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Muhteşem bir mezuniyet programında İnönü Ortaokulu ailesi olarak bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Okul aile birliği başkanı Esra Güçlü Bulgurcu,Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese şükranlarını sunarak mezun olan öğrencilere lise yaşamlarında başarılar diledi.

İnönü Ortaokulu olarak yetiştirdikleri  öğrencilerini mezun etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Müdür Yardımcısı Türkay İlhan,Hepsi birbirinden değerli öğrencilerinin yetişmesinde en büyük paya sahip olan tüm öğretmenlerine teşekkür ederek artık birer lise öğrencisi olan öğrencilerine yeni eğitim yaşamlarında başarılar diledi.

İnönü Ortaokulunun mezuniyet heyecanı yaşayan 8.sınıf öğrencileri gece boyunca hiç durmayan müzik eşliğinde arkadaşları ve öğretmenleri ile gönüllerince eğlenerek unutulmaz bir mezuniyet coşkusu yaşadılar.Bu muhteşem geceyi ölümsüzleştirmek isteyen öğrenciler arkadaşları ve öğretmenleri ile birlikte bol bol objektiflere de poz vermeyi de ihmal etmediler. HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.