HATAY’DA AHŞAP BİNA TEŞVİK PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HATAY’DA AHŞAP BİNA TEŞVİK PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda; Üniversiteler işbirliği ile yürütülen “Enerji Verimli Düşük Maliyetli Ahşap Binaların Teşvik Edilmesi Projesi “ kapsamında saha çalışmaları yapıldı.

Orman Bölge Müdürlüğü Hassa Orman İşletme Şeflisi’nde enerji verimliliği yüksek maliyeti düşük olması dolayısıyla ahşap binaların teşvik edilmesi projesi gerçekleştirildi. Hatay Orman Bölge Müdürü Salim Karabulut’un ev sahipliğindeki projeye İnşaat ve İkmal Dairesi Başkanı İrfan Filik, Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığı Uzmanı Mustafa Şahiner, üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları ile STK’ların temsilcileri katıldı. Enerji verimli düşük maliyetli ahşap yapıların tanıtımı ile deprem bölgesinde Orman Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan ahşap yapılar yerinde incelendi. Yapımı tamamlanarak kullanıma açılan Hassa Orman İşletme Şefliği İdari Binası ve Lojmanları ile yapımı devam eden Orman Bölge Müdürlüğü, İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü ve Arsuz Orman İşletme Şefliği İdari Binası ve Lojmanları yerinde incelendi. Türkiye’de Düşük Maliyetli Enerji Verimli Ahşap Binaların Teşvik Edilmesi kapsamında yapımı devam eden ve yapılacak ahşap yapıların tasarımı, kontrolü konuları ile deprem bölgesinde yapılan binaların yerinde görülmesi hakkında arazi çalışması ve toplantılar gerçekleştirildi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.