EĞİTİME VE BİLİME KATKIMIZ SÜRECEK

EĞİTİME VE BİLİME KATKIMIZ SÜRECEK

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, eğitime, bilime ve öğrencilere destek vermeye devam ediyor. Öğrencilerin geleceğinin şekillenmesi amacıyla Bilim Merkezi’ni kuran, bu alanda da ilki başaran Başkan Yılmaz’ın öncülüğünde kurulan Antakya Belediyesi Robotik Takımı Başkan Yılmaz’ın büyük destekleriyle en büyük robotik festivali olan “Robotex Turkey”e  takım ve 3 proje ile katılacak.Başkan Yılmaz, 46’sı yurt dışı olmak üzere 187 takım ve 700’ün üzerinde öğrencinin yarışacağı festival öncesinde Antakya Belediyesi robotik takımını makamında ağırladı. Robotex Turkey’e 2 takım ve 3 projeyle katılacak olan takım öğrencilerine başarılar dileyen Başkan İzzettin Yılmaz, festivalden başarıyla döneceklerine inandığını belirtti.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ilçede belediye hizmetlerinin yanı sıra eğitime, spora, bilime ve sanata desteklerinin süreceğini kaydetti. Robotex Turkey Festivaline katılacak öğrencilere başarılar dileyen Yılmaz; “46’sı yurt dışı olmak üzere 187 takım ve 700’ün üzerinde öğrencinin yarışacağı dünyanın en büyük robotik festivali olan “Robotex Turkey”e 2 takım ve 3 proje ile katılacak olan Antakya Belediyesi robotik takımı öğrencilerimizi ve değerli öğretmenlerimizi belediyemizde misafir ettik. 2 takım ve 3 projeyle festivalde yarışacak olan takımımıza başarılar diliyorum. Antakya Belediyesi olarak gençlerimizin eğitimine katkı sunmaya, gençlerimizin kişisel gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi.Antakya Belediyesi robotik takımı öğrencileri de misafirperverliğinden ve desteklerinden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini sundular. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.