HATAY’DA KARANTİNA GÜNDEME

HATAY’DA KARANTİNA GÜNDEME

Vekiller Bakan Koca İle Görüştü

Son haftalarda artan Corona Virüs vakalarının Hatay’da çok ciddi boyutlara ulaştığını yaptığı açıklamalarla dile getiren CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, durumun vahametini; AK Parti Hatay Milletvekilleri, Hacı Bayram Türkoğlu ve Hüseyin Yayman ile birlikte Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca’ya bir kez daha ilettiklerini ifade etti.

Topal, Sosyal Medya Hesabından yaptığı paylaşımda görüşmeye ilişkin şu bilgilere yer verdi:

“Bütçe görüşmelerine ara verildiği sırada TBMM’de; AK Parti Hatay Milletvekillerimiz, Sayın Hacı Bayram Türkoğlu ve Sayın Hüseyin Yayman ile birlikte Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin KOCA ile bir araya gelerek, Hatay’daki durumun vahametini ve Hatay Halkının Karantina konusundaki taleplerini kendilerine bir kez daha ilettik.

Sayın Bakan, Hatay’da gerekli takviyelerin yapılarak önlemlerin alındığını ve son günlerde vakalarda düşüşler gözlendiğini ifade ederek; Bir süre daha durumu gözleyeceklerini ve pandeminin seyrine göre karantina konusunda karar vereceklerini ifade etti.

Bizlerde durumu takip edeceğiz  Bakan ile tekrar Perşembe günü bir araya gelerek gelişmeleri ve karantina konusunu tekrar değerlendireceğiz.” Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.