NİDAL ÖZDEMİR ÖNCÜ OLDU: “ÜRETİCİDEN ALIN”

NİDAL ÖZDEMİR ÖNCÜ OLDU: “ÜRETİCİDEN ALIN”

Ziraat Mühendisi, yetiştirici ve çevre koruma derneği Antakya şubesi eski başkanlarından Nidal Özdemir deprem sonrası marketlerdeki pahalı sebze meyve fiyatlarına dikkat çekerken, yerel üreticinin bahçesinden toplayıp satışını gerçekleştirdiği çiftçimizden alış veriş yapılmasını önerdi.

Aynı zamanda toplum gönüllüsü olan Özdemir sosyal medya hesabında paylaştığı mesajda :”Deprem sonrası fiyat istikrarsızlığı ve çivisi çıkmış bir piyasa düzeni oluştu. Erik 45 tl, Domates 25 tl salatalık 25 tl, vs vs …Nane ve maydanozu ureten çiftçi “10 bağı 10 tl den veriyoruz gözümüzün önünde 5 adedi 10 tl den satılıyor ” biz bir sezon boyunca bakmış ilacını gübresini capasını sulamasını yapmışız zorumuza gidiyor ” diye serzenişte bulunuyorlar. Açıkçası üreten den tüketene varan noktalar var aslında…biri de Gözde düğün salonu önünde. Degirmenyolu çiftçimiz haftanın üç günü ürettiği sebzeyi makul fiyatlara satıyor. Ben çiftçimizden satın alıyorum tavsiye ederim” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.