HATAY’DA MAVİ BAYRAKLI PLAJ YOK

HATAY’DA MAVİ BAYRAKLI PLAJ YOK

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi tarafından 2021 yılı için Mavi Bayrak almaya hak kazanan plajlar açıklandı.

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi tarafından 2021 yılı için Mavi Bayrak almaya hak kazanan plajlar açıklandı. Ülkemiz listede, 519 plaj ile İspanya ve Yunanistan’ın ardından üçüncü sırada yerini aldı.

Mavi Bayraklı plajların illere göre dağılımını gösteren listeyi bakıldığında listede Hatay’ın ilçelerinin hiç bir denizinin bulunmaması dikkatlerden kaçmazken, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, belediyelere çok iş düştüğünün altını çizdi.

REKLAM ALANI

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Uluslararası Mavi Bayrak jürisi tarafından 2021 yılı için Mavi Bayrak almaya hak kazanan plajlar açıklanmış. Listede ülkemiz 519 plaj ile İspanya ve Yunanistan’ın ardından üçüncü sıraya girmiş. Mavi Bayraklı plajların illere göre dağılımını gösteren listeyi inceledim. Listede Hatay yok. Deniz ile 186 km sahil sınırı olan Hatay ilimizde mavi bayraklı plaj olmaması gerçekten üzücü. Denize sınırı olan ilçelerimizin Belediyelerine özellikle Hatay Büyükşehir Belediyesine bu manada çok iş düşmektedir. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.