Hatay’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Kentte akşam saatlerinde başlayan sağanak, bir anda şiddetini arttırdı. Yağış nedeniyle kısa sürede caddelerde göller oluştu.

Hatay’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Kentte akşam saatlerinde başlayan sağanak, bir anda şiddetini arttırdı. Yağış nedeniyle kısa sürede caddelerde göller oluştu.Sabah işlerine gitmek için evden çıkan vatandaşlar sağanak yağışlı havada zor anlar yaşadı. Yağışla birlikte yolda oluşan su birikintileri araç trafiğini olumsuz etkiledi. Yağıştan dolayı ana arterlerde yaşanan trafik yoğunluğunu azaltmak için trafik ekipleri yoğun çaba sarf etti. Yağıştan vatandaşlarda nasibini aldı. Dışarıya şemsiye almadan çıkan vatandaşlar su birikintilerinden dolayı karşıdan karşıya geçmekte zor anlar yaşadı.
Hatay’da etkili olan sağanak yağışlı havanın daha etkisini göstermesi beklenirken, yetkililer yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli davranmaları konusunda uyardı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.