Meşale Gazetesi

SAĞLIK ADI ALTINDA HİLE Mİ VAR?

SAĞLIK ADI ALTINDA HİLE Mİ VAR?

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı 75. Yıl Bulvarı üzerinde Yüksel 3 Apartmanı altında bulunan “Özel Piadental Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi” adlı sağlık kuruluşunda birçok olumsuzluğun döndüğü konuşuluyor.Fiş verilmeden hizmet yapılması, ücrete zam geldiği şeklinde söylemlerle tedavinin yarıda bırakılması ve en büyük skandal olarak da sigortasız çalışan barındırılması söylentileri kulaktan kulağa yayılan bu işletme ile ilgili gerek Sağlık İl Müdürlüğü’nün, gerekse de SGK İl Müdürlüğü’nün devreye girmesinin gerektiğini belirten vatandaşlar, böyle işletmelerin Hatay’da barındırılmamasını istediler.

TEDAVİLER YARIM BIRAKTIRILIYOR

Yanılarak bu sağlık kuruluşunu tercih eden vatandaşlara fiyata zam geldi denilerek tedavilerinin yarım bıraktırıldığı söylentilerinin yanı sıra vergi kaçırılması adına fiş verilmemesi de işletme ile ilgili şüpheleri arttırıyor. Tedavileri yarım kalan ve verdikleri onca paraya rağmen işletmeden memnun kalmayan vatandaşlar, gazetemize yaptıkları açıklamalarda işletmeden şikayetçi olduklarını ve yetkili kurumların bu işletmeyi denetlemesini istediler.

HASTALARA UYGUNSUZ DAVRANILIYOR

Tedavi olmak için buraya gelen hastalara sert şekilde söylemlerde bulunduğu iddia edilen çalışanların da sigortasız olarak barındırıldığı söylentileri ile işletme üzerindeki soru işaretleri de giderek artıyor.

Vatandaşlar, 75. Yıl Bulvarı üzerinde Yüksel 3 Apartmanı altında bulunan “Özel Piadental Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi” adlı sağlık kuruluşunun denetlenerek herhangi bir olumsuzluğa rastlanması halinde gerekli cezai işlemlerin yapılması istendi. Haber: Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.