HATAY’IN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİREN TOPLANTI

HATAY’IN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİREN TOPLANTI

Hatay Valisi Mustafa Masatlı öncülüğünde Hatay Milletvekilleri, kaymakamlar, belediye başkanları ve muhtarların katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.
Vali Masatlı ev sahipliğindeki toplantıda AK Parti Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Av. Abdulkadir Özel, Kemal Karahan, MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, İlçe Kaymakamları, Vali yardımcıları, il ve ilçe protokolü ve mahalle muhtarları katıldı.
MAHALLELERİN İHTİYAÇLARI TESPİT EDİLDİ
Toplantıda konuşan Milletvekili Yayman; “Mahallelerimizin ihtiyaç ve önceliklerinin ele alındığı toplantıda, ilimiz genelinde ve ilçeler özelinde ihya, inşa ve imar çalışmalarında gelinen son durum hakkında da değerlendirmelerde bulunduk. İlçe Belediye Başkanlarımız, Kurum Müdürlerimiz ve kıymetli Muhtarlarımızla değerlendirme toplantısında buluştuk. Muhtarlarımız tek tek söz alarak sorunlarını ve taleplerini dile getirdiler. Faydalı ve sonuç odaklı bir toplantı gerçekleştirdik. Söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır” anlayışıyla Depremzede Hatay’ımızı ayağa kaldırmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.