GÜL: DEFNE’YE AK PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ

GÜL: DEFNE’YE AK PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ

AK Parti Defne İlçe Kadın Kolları Başkanı Esen Gül, deneyimli ilçe kadın kolları teşkilatının çalışmaları ile Defne’ye AK Parti bayrağını dikeceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde çıktıkları kutlu yolda hedeflerinden asla şaşmadıklarını kaydeden Başkan Gül, çok çalışmalarının karşılığını sandıkta alacaklarını belirtti.

YENİ DEFNE’Yİ DEFNELİLER İLE EL ELE OLUŞTURACAĞIZ

Kendilerine çok güvenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı mahcup etmemek için sahada adım atılmadık yer bırakmayacaklarını ifade eden Esen Gül, “Defne’miz AK Parti belediyeciliği ile sağlam yapılara kavuşacaktır. Depremin enkazını el birliği ile kaldıracak, yeni Defne’yi de Defneliler ile birlikte oluşturacağız. Kadın Kolları ilçe teşkilatımızın emekçi kadınlarını candan selamlıyor, 31 Mart’a kadar çalmadık kapı kalmayana kadar mücadeleye devam diyorum” ifadelerini kullandı.

Defne’de her geçen gün artan seçmen kitlesi ile güçlendiklerini belirten Gül, hedeflerinin Defne’de ak sancağı dalgalandırmak olduğunu sözlerine ekledi.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.