MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL: YARALARIMIZI DAHA HIZLI SARABİLME İMKANI BULACAĞIZ

MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL: YARALARIMIZI DAHA HIZLI SARABİLME İMKANI BULACAĞIZ

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, buruk şekilde kutlayacağımız Kurban Bayramı vesilesiyle tüm İslam aleminin bayramını yayınladığı mesajla kutladı.

Milletvekili Yeşildal, mesajında şu ifadelere yer verdi; “6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından yaşadığımız acılar devam ederken buruk da olsa bir bayrama daha kavuştuk. Evlerimizde bereket sofralarında coşkuyla bulaşacağımız, camilerimizde dolu dolu saf tutacağımız yeni Kurban Bayramlarına kavuşmak için bütün milletimizle birlikte mücadeleye devam edeceğiz. Deprem felaketinde binlerce insanımızın hayatını kaybetmesinin acısının devam ettiği süreçte Kurban Bayramı’nı buruk bir şekilde idrak edeceğiz. Bizi bir bayrama daha kavuşturan Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun. Kurban Bayramı’nı deprem felaketinin gölgesinde, buruk bir şekilde idrak edecek olmak bizleri ziyadesiyle üzse de, bu kutlu günleri fırsata çevirerek yaralarımızı daha hızlı sarabilme imkanı bulacağız. Bayramlar, aynı dinin, aynı inancın neşesinde bizleri birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları tamir eden ilahi armağanlardır. Nitekim bu bayram, sevgi ve muhabbetle sevdiklerimize daha sıkı sarılmalıyız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde deprem yaralarımızı sararken, umutlarımızı tazeleyen, esenliğimizi pekiştiren bu bayramda da milletimizin hizmetkarları olarak çalışmalarımızı kararlılıkla yürüttük. Hep birlikte dayanışmanın ve paylaşmanın sorumluluğunu taşıyarak birlik beraberliğimize ve ülkemizin değerlerine sahip çıktık. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gelin bu bayram, hepimizde derin bir gönül yarası açan depremlerin acısını bir kenara bırakıp, aile efradımıza, komşularımıza, akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, içinde yaşadığımız topluma ve tüm insanlığa bayram atmosferini yayalım ve yaralarımızı birlikte saralım.

Evlerimizde kurulacak olan gönül sofralarında coşkuyla bulaşacağımız, camilerimizde dolu dolu saf tutacağımız yeni Kurban Bayramlarına kavuşmak için bütün milletimizle birlikte mücadeleye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, depremde kaybettiğimiz kardeşlerimizi rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başta Hataylı kardeşlerim olmak üzere ülkemizin, milletimizin ve İslâm âleminin mübarek Kurban Bayramlarını can-ı gönülden tebrik ediyor; bayramın şehrimize, ülkemize, milletimize, âlem-i İslâm’a ve bütün insanlığa huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.