YAVUZYILMAZ BAŞKAN GİBİ

YAVUZYILMAZ BAŞKAN GİBİ

Kırıkhan’ın ve İYİ Parti camiasının sevilen simalarından olan Erhan Yavuzyılmaz, ilçede her gittiği adreste başkan gibi karşılanıyor. Vatandaş ziyaretlerini aksatmadan sürdüren Yavuzyılmaz, Kırıkhanlılardan tam not almaya devam ederken, gönüllere dokunmayı da sürdürüyor. Günün anlam ve önemine göre gerçekleştirdiği sosyal ziyaretlerle vatandaşların sorunlarını da dinleyen Yavuzyılmaz, sorunların üst mercilere aktarılmasına katkı sağlıyor.

VATANDAŞLARDAN YAVUZYILMAZ’A TEŞEKKÜR

Yavuzyılmaz, bu kapsamda Bekçiler İnşaat firma sahibi Hasan Bekçiler’i işyerinde, tüm engellerine rağmen hayata sımsıkı tutunan Hakan Özer’i, Camuzkışlası Mahallesi’nden Mustafa Köseler’i istirahatte bulunduğu evinde, Kırıkhan’ın simgesi olmuş bir mekan olan Asmalı Kahve İşletme sahibi Mürşit Ceylan’ı işyerinde, ilçenin sevilen simalarından herkesin Kaymakamı olan Kebapçı Reşit Kara’yı ekmek teknesinde, Hanifi ve Mustafa İdem’i işyerlerinde, Kamışlar Köyü Muhtarı İdris Karataş’ı ve Bektaşlı Köyü Muhtarı Enver Çağlı’yı istirahatte bulunduğu evlerinde ziyaret etti. Vatandaşlar, ziyaretlerinden dolayı Erhan Yavuzyılmaz’a teşekkürlerini sundular.

SON ZİYARET CHP HASSA’YA

CHP Hassa İlçe Başkanı Murat Göçer’i ziyaret eden Yavuzyılmaz, Millet İttifakı’nın gündemine yönelik sohbet gerçekleştirdiği Göçer’e çalışmalarında başarılar diledi. Kırıkhan’da ve ova bölgesinde ziyaret ve temaslarını sürdüren Yavuzyılmaz, Kırıkhan’da dengeleri belirlemeye devam ediyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.