HATAYSPOR HAKEM KURBANI

HATAYSPOR HAKEM KURBANI

Süper ligde öne geçtiği üçüncü maçta da puanları kaybeden Hatayspor, Antalyaspor karşısında rakibe değil hakeme takıldı.

Tüm takdir haklarını rakipten yana kullanan, Hatayspor’a ise penaltılar dahil haksız kararlar ile engel olan hakem maçı bir takımdan alıp diğer takıma vererek rezalet bir yönetim sergiledi. Hakeme kurban olan Hatayspor, ligin üçüncü hafta mücadelesinden de puan çıkartamazken 1 puanla ligde düşme hattına geriledi.

İLK YARIYI 2-0 ÖNDE TAMAMLADIK

REKLAM ALANI

Süper Lig’in 3’üncü haftasında Antalyaspor’a konuk olan Hatayspor, ilk yarısını 2-0 önde kapattığı mücadeleyi hatalı kırmızı kart kararı sonrası 3-2 kaybetti. Antalya’da oynanan mücadelede Strandberg’in biri penaltıdan iki golüyle ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Hatayspor, 51’inci dakikada atılan kötü geri pasta topu kurtarmaya çalışan Kilama’nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Antalyaspor, 10 kişi kalan Hatayspor karşısında Kelven ve Djenepo ile skoru eşitledi. Mücadelenin 90’ncı dakikasında hakemin hatalı kararı sonucu Antalyaspor penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Samudio takımının galip gelmesini sağladı. Hakem, 90+10’da Antalyaspor’lu oyuncunun ceza alanı içerisinde topa elle dokunmasına rağmen verdiği penaltı kararını VAR’dan iptal etti. Sahadan yenilgiyle ayrılan Hatayspor, bu sezon öne geçtiği 3’üncü maçında da skoru koruyamadı.

ANTALYASPOR’A VAR, HATAYSPOR’A YOK!

Hatayspor zorlu maçta sahaya kalede Erce, savunmada Kamil, Kilama, Burak, Cemali, orta alanda Massanga, Lamine, Abdulkadir, kanatlarda Funsho, Joelson, forvette ise Strandberg 11’i ile çıktı.

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında oynanan Antalyaspor-Atakaş Hatayspor karşılaşmasının ilk yarısı, konuk ekibin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı. 3.dakikada Safuri’nin ceza sahası sol çaprazdan şutunda, kaleci Erce Kardeşler gole izin vermedi. 22. dakikada konuk ekip penaltı kazandı. Diack’ın şutunda Emre Uzun’un ceza sahasında topa elle müdahale ettiğine karar veren hakem Atilla Karaoğlan, penaltı noktasını gösterdi. 26. dakikada Atakaş Hatayspor öne geçti. Penaltı atışını kullanan Strandberg, kaleci Piric’in müdahalesine rağmen meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1.

STRANDBERG İKİ GOLE İMZA ATTI

32. dakikada Hatay ekibi farkı 2’ye çıkardı. Fernandes’in pasında ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Strandberg, meşin yuvarlağı kaleci Piric’ten sıyrılıp filelere gönderdi. İsveçli futbolcu, karşılaşmada kendisinin ve takımının ikinci golüne imza attı: 0-2. 38. dakikada Fernandes’in ceza sahası içinden şutunda kaleci Piric, topu kornere gönderdi. 42. dakikada Antalyaspor penaltı kazandı. Djenepo’nun ceza alanında yerde kaldığı pozisyonda hakem Atilla Karaoğlan, maçta bir kez daha penaltı noktasını işaret etti. 43. dakikada Antalyaspor penaltıdan yararlanamadı. Penaltıyı kullanan Safuri’nin şutunda kaleci Erce Kardeşler, sağına uzanarak topu kurtardı. Mücadelenin ilk yarısını Hatay temsilcisi 2-0 önde tamamladı.

İKİNCİ YARI GİDİŞAT TERSİNE DÖNDÜ

Karşılaşmanın 51. dakikasında Atakaş Hatayspor’da Guy-Marcelin Kilama elle oynama gerekçesiyle kırmızı kart gördü ve takımını sahada 10 kişi bıraktı. Ardından gelişen Antalyaspor atakları sonucu getirdi ve ev sahibi ekip 60’da Thalisson Kelven da Silva ve 66. dakikada Moussa Djenepo ile maçta eşitliği yakaladı. Maçın 90+3. dakikasında Braian Samudio maçtaki 3. penaltısında topun başına geçti ve takımına 3-2’lik galibiyete taşıdı. Ayrıca maçın 44. dakikasında Antalyasporlu Ramzi Safouri kullandığı penaltı vuruşundan faydalanamadı. Bu sonuçla Antalyaspor puanını 4’e çıkardı. Atakaş Hatayspor ise 1 puanda kaldı. Antalyaspor gelecek hafta Rams Başakşehir deplasmanına konuk olacak. Atakaş Hatayspor ise Samsunspor’u ağırlayacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.