YEŞİLDAL SON SÖZÜ SÖYLEDİ: HATAY AYAĞA KALKACAK

YEŞİLDAL SON SÖZÜ SÖYLEDİ: HATAY AYAĞA KALKACAK

6 Şubat deprem felaketinin en fazla hasar verdiği kent olan Hatay’ı kaderine terk etmeyen AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hatay’ı ayağa kaldıracaklarını belirtti. Hatay’ın yeniden toparlanması, bir yandan yıkım, bir yandan da yapı çalışmalarının hızlanması için çalmadık kapı bırakmayan Yeşildal, gerek Ankara’da gerekse de Hatay’da temaslarını sürdürdü. Milletvekili Yeşildal, Hatay’da hizmetlerin son durumunu yerinde incelerken, eksiklerin tespiti ve gerekli yerlerde çalışmaların hızlanması adına inisiyatif alarak Ankara’da görüşmelerde bulunuyor.

HATAY’DA HİZMET DENETİMLERİ HIZ KESMİYOR

Milletvekili Yeşildal, projeyi her aşamasında takip ediyor. Bu kapsamda Milletvekili Yeşildal, hafta sonunda Defne Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Hastanenin tam kapasite ile hayata geçirileceğini kaydetmesinin ardından çalışmaların sürdüğü hastaneyi gezen Yeşildal, tüm bölümlerde inceleme yaptı.

YEŞİLDAL: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Temasların ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Yeşildal; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Depremden hemen sonra inşasına başlanan ve yapımı tamamlanıp kısa zamanda tam kapsamlı şekilde hemşerilerimize nitelikli sağlık hizmeti verecek olan Defne Devlet hastanemizde incelemelerde bulunduk. Asrın felaketi depremler sonrası şehrimizin inşasına hastanelerimizden başlayarak vatandaşlarımıza sağlık hizmetlerinin en iyisini sunmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Milletvekili Adem Yeşildal, Hatay için Ankara’da ve kent genelinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.