ÇADIRDA YAŞAM GİTTİKÇE ZORLAŞIYOR!

ÇADIRDA YAŞAM GİTTİKÇE ZORLAŞIYOR!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin ardından 8 ay geçmesine rağmen insanlar hala çadırlarda yaşıyor. Depremin büyük yıkıma neden olduğu Hatay’da birçok insan evini işyerlerini kaybetti.

Kış mevsiminin yavaş yavaş gelmesiyle birlikte çadırda yaşamlarını sürdürmeye çalışan insanlar bir an önce ya konteyner kentlere ya da başlarını sokacak bir eve geçmek istiyorlar.

Konuyla ilgili görüş bildiren vatandaşlar: “Bizler ne fakirdik ne de Antakya’da çadırda yaşayan insanlar değildik. Belki de sizlerden daha iyi yaşıyorduk. Bizler depremden mağdur olan insanlarız. Bizlere acımanızı istemiyoruz. Bizlere yardım etmenizi istiyoruz. İnsanlar bize sanki sürekli çadırda yaşıyormuş gibi biz duruma alışıkmışız gibi bakıyorlar. Aslında bizler hayatlarında çadır görmüş insanlar değiliz. Lütfen bize bir şeyler verirken kırıcı cümlelerle yaklaşan bize acıyan insanlar oluyor. Lütfen bize acımayın biz sizden sadece yardım istiyoruz. Allah kimsenin başına böyle bir felaket vermesin bu felaket herkesin başına gelebilir. Bizde istemezdik böyle olmasını, böyle yaşamayı. Ama yapacak bir şey yok Allah’tan geldi. Bu halimize çok şükür” ifadelerini kullandılar.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.