HATAYSPOR, İSTANBULSPOR’A 0-2 YENİLDİ

HATAYSPOR, İSTANBULSPOR’A 0-2 YENİLDİ

Bordo-beyazlı ekip, Erzurum kampında berabere biten 3 maçın ardından 4. hazırlık maçında 1. lig ekibi İstanbulspor’a 0-2 yenildi.Erzurum kampının 29. gününde, Hatayspor, Palandöken Yüksek İrtifa Stadı’nda oynanan 4. hazırlık maçında sahadan yenilgiyle ayrıldı. Daha önceki 3 hazırlık maçında berabere kalan Hatayspor, geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbulspor ile karşılaştı ve rakibine ikinci yarıda yediği gollerle 0-2 mağlup oldu.Hatayspor, maça kalede Erce, savunmada Kamil, Burak, Cengiz, Cemali, orta alanda Pedro, Görkem, Armin, kanatlarda Fusnho, Joelson, forvette ise Stransberg 11’i ile çıktı. Maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. İstanbulspor’un gollerini 49. dakikada Özcan Şahan ve 89. dakikada Yusuf Ali Özer kaydetti.

Hatayspor teknik direktörü Özhan Pulat, İstanbulspor maçında tüm oyuncularına şans verdi. Dört hazırlık maçında galibiyet elde edemeyen Hatayspor’un lig öncesi bu hafta sonunda Mersin’de bir özel maç daha yapacağı belirtildi. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.