BÜYÜKŞEHİR FETÖ İLİŞKİLERİ NEDEN ARAŞTIRILMIYOR?

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN FETÖ VERİLERİ GÖZDEN GEÇİRİLMELİDİR

BÜYÜKŞEHİR FETÖ İLİŞKİLERİ NEDEN ARAŞTIRILMIYOR?

15 Temmuz hain darbe girişiminde firari FETÖ imamı Av. Muhammet Çakır, Hatay Büyükşehir Belediyesi arasında seçim öncesinde ve seçim sonrasında nasıl bir ilişki ağı kurulmuştur? 2014 yerel seçimlerinde Lütfü Savaş’a destek verdiği artık herkes tarafından bilinen hain FETÖ terör örgütünün ilimizdeki en önemli elemanlarından biri olan ve bu gün firari olarak yurtdışında yaşadığı tahmin edilen Av.Muhammet Çakır ile Hatay Büyükşehir Belediyesi arasında nasıl bir ilişki olduğu bu güne kadar neden bir araştırma gereği duyulmadı? Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden olağanüstü hal kararnamesi ile ihraç edilen 17 personelin kimlerle ve nasıl bir ilişki ağı kurdukları da bilinmiyor. Hatay Valiliği’nin resmi internet sitesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden 17 personelin FETÖ hain terör örgütü üyesi oldukları gerekçesi ile ihraç edildikleri özellikle belirtiliyor. Ancak bu 17 kişinin Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne kim ya da kimler tarafından işe başlatıldıkları ve işe alındıkları bu güne kadar neden hiç araştırılmadı? FETÖ terör örgütüne destek verdiği gerekçesiyle kapatılan Hatay İlinde günlük yayın yapan İRADE GAZETESİ imtiyaz sahibi firari avukat Muhammet Çakır’ın, kapatılan Hatay Denge Hukuk Derneği hakkında herhangi bir soruşturma açılmış bulunmuyor. Firari Av. Muhammet Çakır’ın 2014 yerel seçimlerinde Lütfü Savaş ile çok yakın bir ilişki ağı kurduğu ve seçim çalışmalarına aktif bir şekilde katıldığını Hatay kamuoyu tarafından biliniyor. Ancak bu ilişkiler yumağı da bu güne kadar neden araştırılmadı ve de sorgulanmadı? FETÖ Hatay İmamı olmakla suçlanan tutuklu Murat Uçar’ın, nasıl Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde Basın Müdürü ve daha sonra HATSU yönetim kurulu üyesi yapıldığını soruyoruz? Ama bu güne kadar Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden hiçbir yanıt alınmadı. Hatay Barosu’na bağlı ve aynı zamanda kapatılan Denge Hukuk Derneği üyesi olan Avukat Zekeriya Karaoğlu emniyet ve savcılıkta verdiği ifadede “FETÖ terör örgütüne yönelik yapılan bu operasyon kesinlikle gerekli olan bir operasyondur. Türkiye’nin yeniden yapılanması, temizlenmesi ve düze çıkması için bu operasyon büyük bir fırsattır. Bu operasyonda, bu örgütlere mensup insanların kafalarının ezilmesiyle olur. Benim kafamda ezilmesi gerekiyorsa benimki de ezilsin” dediği ortaya çıktı. İtirafçı avukat Kırıkhan ilçesinde FETÖ terör örgütü yapılanmasını ilk olarak Atilla Bekar adlı bir imamla başlattığını belirterek, bu yapılanmanın daha sonra Halil İbrahim Al, Muammer Türk ve Mustafa Yağmur ile devam ettiğini ifade ediyor. Kırıkhan ilçesinde cemaat örgütlenmesini bu şahıslar tarafından yapıldığını belirten itirafçı avukat Antakya’da Orhan kod adlı ancak gerçek isminin Ramazan C. bir şahsın özelikle avukatlarla ilgilendiğini anlatıyor. FETÖ/ PDY terör
örgütünün yüzde yüz bir terör örgütü olduğunu anlatan itirafçı Avukat “15 Temmuz’da yaptıkları insanlığa sığmaz. 15 Temmuz’dan öncede yapılanlara şu an bir anlam veremiyorum. Bu örgütün bütün hazırlıkları devleti şiddet ya da yumuşak yollarla ele geçirmektir” diyor. İtirafçı avukat Antakya’da Denge Hukuk Derneği Başkanı firari Muhammet Çakır ile yakından tanıştığını ve darbeden iki gün sonra 17 Temmuz günü yüz yüze görüştüğünü, Muhammet Çakır’ın kendisine firar edeceğini anlattığını belirterek, daha sonra Bosna’ya kaçtığını bildiğini ifade etti.
HABER: FERİT LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.