KAYMAKAM AKDAŞ ANTAKYA’NIN KALKINMASI İÇİN ÇALIŞIYOR

KAYMAKAM AKDAŞ ANTAKYA’NIN KALKINMASI İÇİN ÇALIŞIYOR
  • Güncel
  • 28 Temmuz 2024 13:32
  • A+
    A-

Antakya Kaymakamı ve YİKOB Başkanı Abdullah Akdaş’ın çalışmaları ile Antakyalı vatandaşlar kentin emin ellerde olduğunu belirttiler.

Antakya’nın deprem felaketinde en büyük yarayı alan ilçe olmasına rağmen Akdaş’ın çalışmalarına son derece güvendiklerini belirten vatandaşlar, depremin enkazının altından üstün devlet tecrübesi olan Akdaş’ın titiz çalışmaları ile kalkılacağına inandıklarını belirttiler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tam destekleri, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın da sıkı takibiyle Antakya’ya kamu yatırımları ardı ardına gerçekleşmeye devam ediyor. YİKOB Başkanlığı görevi ile tüm kamu yatırımlarını yönlendiren isim olan Akdaş, Antakya’ya değer katmaya devam ediyor.

“AKDAŞ ANTAKYA İÇİN BÜYÜK ŞANS”

REKLAM ALANI

Hatay’a atandığı günden bu yana edindiği tüm tecrübeyi kentin imarı, inşası ve ihyası için harcayan Abdullah Akdaş, çalışmaları ile takdir topladı. Antakya’nın ayağa kalkması için zor dönemde gemiyi yönetecek kaptan olarak görülen ve kente kazandırdığı projeler ile kent halkının yüzünü güldüren Akdaş’ın Antakya için büyük şans olduğunu kaydeden vatandaşlar, Kaymakam Akdaş’ın daha uzun yıllar Antakya’ya hizmet vermesi gerektiğini belirttiler. Abdullah Akdaş’ın devlet tecrübesine ve aklına sahip olduğunu kaydeden vatandaşlar, kente kazandırılan tüm kamu yatırımlarında payı bulunan Akdaş’ı uzun yıllar kente hizmet vermesini istediklerini ifade ettiler.

Biz de Hatay Meş’ale Gazetesi olarak kentin yaşadığı en büyük felaket sürecinde yaptığı çalışmalarla takdir kazanan Kaymakam Abdullah Akdaş’a ilçemize ve YİKOB’daki görevi vesilesiyle kazandırdığı hizmetler için şükranlarımızı sunuyor, büyük devlet adamı  Abdullah Akdaş’ın kentimize daha fazla katkılar sağlaması için uzun yıllar Antakya’mızda görev yapması temennilerimizi iletiyoruz. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.