HATAYSPOR ÜMRANİYESPOR’A KONUK OLACAK

HATAYSPOR ÜMRANİYESPOR’A KONUK OLACAK
  • 22.08.2025 14:11
  • 0
  • 100
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekiplerinden Hatayspor, yarın akşam 1. Ligin gediklilerinden Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

Teknik direktör Murat Şahin ile yollarını ayırmasının ardından yeni bir döneme giren bordo-beyazlılarda Takım, yardımcı antrenör Gökhan Alaş yönetiminde deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçı için hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Hataysporlu futbolcular, Mersin’in Erdemli ilçesindeki Atış Poligonu Sahası’nda yoğun bir antrenman gerçekleştirdi. Isınma ve dayanıklılık çalışmalarıyla başlayan antrenmanda, taktiksel varyasyonlar ve pas organizasyonları üzerinde duruldu. Oyuncuların saha içi uyumunu artırmaya yönelik çift kale maçlarla antrenman son buldu.

ALAŞ: MAÇA EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANDIK

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan yardımcı antrenör Gökhan Alaş, “Takım olarak yeni bir süreçten geçiyoruz. Oyuncularımızın motivasyonu yüksek ve Ümraniyespor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Sahada disiplinli ve mücadeleci bir Hatayspor görmek isteyen taraftarlarımız için elimizden geleni yapacağız” dedi.

MAÇIN HAKEMİ MUHAMMED SELİM ÖZBEK

Hatayspor’un Ümraniyespor’a konuk olacağı karşılaşmayı Muhammed Selim Özbek yönetecek. Özbek’in yardımcılıklarını Rıdvan Çevik ve Selami Dursun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Murat Kasap olacak. Mücadele yarın akşam saat 21.30’da Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu’nda oynanacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ