DÖRTYOL BELEDİYESİ BİSİKLET YOLU YAPACAK

DÖRTYOL BELEDİYESİ BİSİKLET YOLU YAPACAK

İskenderun‘da 25 milyon lira harcanarak yapılan ve kullanılamayan bisiklet yolu ortada dururken, Dörtyol’da belediye kredi ve hibeyle alınacak parayla bisiklet yolu yapma kararı aldı.

Dörtyol’da Belediye Meclisi, sahil düzenlemesi, yürüyüş ve bisiklet yolu yapımı işi için İller Bankasından 5 milyon lira kredi kullanılması iş ve işlemlerini yapmak için belediye başkanına yetki verilmesini, sahildeki mülkiyet problemlerinin çözülmesi sonrasında kredi kullanılması şekliyle oy çokluğuyla kabul etti. Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu tarafından sahil düzenlemesinde kullanılmak üzere bakanlıktan 3 milyon lira hibe ve 5 milyon lira uygun kredi sağlandığının sözü verildiğini açıkladı. Meclis, Dörtyol Belediyesi Denetim Komisyonuna üye seçimini yaptı ve üyeleri Emre Arık, Hüseyin Üz, Cengiz İnan, Cengiz Can ve Celal Türker olarak belirledi. Meclis, her ayın ilk mesai gününde saat 15.00’da toplanmayı ve meclisin Ağustos ayında tatil olmasını da oy birliğiyle karara bağladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.