MKÜ’DE HEMŞİRE ADAYLARI ÜNİFORMA HEYECANI YAŞADI

MKÜ’DE HEMŞİRE ADAYLARI ÜNİFORMA HEYECANI YAŞADI

Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlangıcını coşkulu bir törenle kutladı.

Acil Yardım ve Afet Yardımı Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve Hemşirelik Bölümü birinci sınıf öğrencileri için düzenlenen Üniforma Giyme Töreni, Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Programın açılış konuşmasını yapan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Asena Çiğdem Doğramacı, öğrencilere özverili çalışmaları için tebriklerini ileterek, törenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.Sağlık çalışanlarının önemine vurgu yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ersin Can, deprem ve pandemi gibi zorlu dönemlerde sağlık hizmeti sunanların fedakarlıklarını ve cesaretlerini takdirle anlattı. Üniforma giyme töreninde beyaz önlüklerin, temizliğin ve saflığın sembolü olduğunu belirterek, öğrencilere gelecekleri boyunca bu sembolü en iyi şekilde temsil etmeleri gerektiğine vurgu yaptı.Açılış konuşmalarının ardından öğrencilere üniformalarını giyme töreniyle devam edildi. Acil Yardım ve Afet Yardımı Bölümü öğrencilerine üniformalarını Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ersin Can, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerine Prof. Dr. Asena Çiğdem Doğramacı, Hemşirelik Bölümü öğrencilerine ise Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İpek Köse Tosunöz tarafından kartları takılarak üniformaları giydirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.