HBB BU REZİLLİĞİ GÖRMÜYOR MU?

Hatay’da etkili olan yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yetersiz altyapı sebebiyle taşan rögar vatandaşları ve sürücüleri isyan ettirdi

HBB BU REZİLLİĞİ  GÖRMÜYOR MU?

Hatay’da etkili olan yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yetersiz altyapı sebebiyle taşan rögar vatandaşları ve sürücüleri isyan ettirdi. Her yağışta yolların dereye döndüğünü ancak sorunu çözmek için hiçbir çalışma yapılmadığını belirten vatandaşlar, yıllardır Hatay’ın altyapı sorununu çözemeyen HBB Başkanı Lütfü Savaş’a tepki gösterdi. Vatandaşlar, kentin altyapı sistemine yatırım yapılmasını isterken, sürücüler de belediyeye isyan ederek şehirde altyapı olmadığını dile getirdi. Vatandaşlar, Her yağmur yağdığında böyle oluyor. Yollarda yürüyemiyoruz. Belediye bu rezilliği görmüyor mu? diyerek yetkililere seslendi.
VATANDAŞ HBB’DEN ŞİKAYETÇİ
CHP Belediye’sinin yönetiminde olan Hatay’da altyapı resmen çöktü. Vatandaşlar ; ‘’AK Partili belediyelerin yönetiminde olan kentlerde hiçbir altyapı problemi olmadığı gibi çağdaş, medeni şehirler olduğunu görüyoruz.31 Mart 2019 yılından itibaren AK Parti belediyeciliğiyle tanışacak olan Hatay’da hiçbir altyapı sorununun kalmayacağını şimdiden söyleyebiliriz. Hatay’ın altyapı sorununu ve Hatay’ın tüm sorunlarını gidermek için Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti Belediyeciliği ile tanışması gerek .31 Mart 2019 akşamı AK Parti’nin sancağını Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne dikilmesi gerektiğini’’ belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.