İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN OKUL BAHÇELERİNE ASFALT DESTEĞİ

İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN OKUL BAHÇELERİNE ASFALT DESTEĞİ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Tosyalı,”Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz öğrencilerimiz daha güzel daha kaliteli ortamlarda eğitim almasını için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yılda bir çok okulun eksiklerini giderip bahçelerini düzenlemiştik.En büyük yatırım insana olan yatırımdır.Belediye olarak gençler daha iyi ortamlarda okusunlar istiyoruz.” diye konuştu.

DENİZCİLER İMAM HATİP ORTAOKULU ÇEVRESİ ASFALTLANDI

Bu çerçevede Denizciler İmam Hatip Ortaokulu çevresi asfaltlandığını belirten Başkan Tosyalı,” Çocuklarımıza yakışır, ailelerimizin hiçbir endişe duymadan sağlıklı bir ortamda çocuklarının eğitim görebileceği mekanlar oluşturmaya gayret ediyoruz. Belediye olarak özellikle okul yolları ve çevresinde ihtiyaç olarak bölgelerde ekiplerce asfaltla kaplanmaya devam edecek” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.