HEDEFİMİZ HATAY’DA 3 VEKİL ÇIKARMAKTIR

HEDEFİMİZ HATAY’DA 3 VEKİL ÇIKARMAKTIR

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin erken veya zamanında yapılacak seçime hazır olduklarını söyledi.Çirkin, “Hedefimiz Hatay’da 3 vekil çıkarmaktır. Biz bu 3 kişinin kim olacağı ile değil o sayıyı bulmakla meşgulüz. Bunlar kim olur, ya da içinde biz olur muyuz, olmaz mıyız nasip işidir.Tabanımızın ve Hatay halkının takdirindedir. Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız son kararı verecektir. O karara boynumuz kıldan incedir. Bizim taleplerimiz yüce Allah’ın nasibi ile sınırlıdır” dedi.

İYİ Partinin iç işidir ve kimseyi ilgilendirmez

Geçtiğimiz günlerde ‘İYİ Parti de milletvekili adayı olacak il başkanları istifa edecek’ şeklinde oluşturulmaya çalışılan algıyı değerlendiren ve kendi sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Şefik Çirkin, “İYİ Partinin gündeminde böyle bir konu yoktur. Bu konu belli mahfillerce halka yayılıyor. Hâlbuki bu İYİ Partinin iç işidir ve kimseyi ilgilendirmez. Bazı çevreler dedikodu ile bizi yıpratmak, karıştırmak hevesi taşıyor. İYİ Partinin önlenemeyen yükselişi elbette bize yönelik dezenformasyon faaliyetlerini artıracaktır. İYİ Parti tabanı, teşkilatı ve yüce Türk Milleti ile birlik içinde emin adımlarla iktidara yürümektedir” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.