1 NİSAN SABAHINDA YENİ BİR HATAY OLACAK

GÜLER ESNAFA SESLENDİ

1 NİSAN SABAHINDA YENİ BİR HATAY OLACAK

Cumhur İttifakı AK Parti Hatay Adayı İbrahim Güler Hatay Esnaf Buluşmasında Hataylı esnaflarla bir araya geldi. Esnafların yoğun sevgi seli altında hitap eden Güler “1 Nisan sabahında yeni bir Hatay olacak” diyerek seçimler öncesinde esnafın desteğini arkasına aldı. 1 NİSAN SABAHINA UYANACAKGüler konuşmasında “Genel hizmetlerin konuşulduğu, 5 yıl Hatay’ı yönetecek kadroların seçileceği kadroların seçileceği 31 Mart yerel seçimleri öncesinde sizleri serhat şehrimiz Hatay’da ağırlamaktan dolayı mutluyum. İnşallah Hatay toplumun dinamiklerinin içinde bulunduğu ve katılımcı belediyeciliğin olduğu, projelerin konuşulduğu hak ettiği yere getirildiği bir gün ile 1 Nisan sabahına uyanacaktır. Burası Habib-i Neccar’ın, Hızır Aleyhisselam’ın, Cemil Meriç’in diyarıdır.”

İHRACATIMIZ 7,1 ARTTI “Biz Hataylı esnafın probleminin çözüldüğü bir memleket olması için sizlerden destek istiyoruz. Biz biliyoruz ki Hatay halkı bizi yalnız bırakmayacak. HBB’yi üretken ve gönül belediyeciliği isteyen kadrolara teslim edecektir. Hatay’ımız altyapı, çöp, çukur, çamur gibi yokluklarla uğraşıyor. Biz büyükşehir’in sorunlarının çözülmesi için uğraşıyoruz. Bizimle birlikte büyükşehir olan illerde çöp, altyapı ve çamur konuşulmuyor. Ticaret Bakanımızın Temmuz ayında bakan olmasından sonra ihracatımız 7,1 artarak 168 Milyar’a ulaşarak Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine geldi.” HATAY İLK 10 İL ARASINDA“Hatay’da ilk 10 il arasında. Hatay’ın bulundurduğu mobilya, demir-çelik fabrikaları, verimli tarım arazileri, lojistik tesisleri ve bağlarında yetişen aromatik bitkileri ile Türkiye’nin İstanbul’dan sonraki 2. Lojistik merkezi ve Ro-Ro merkezidir. Mobilya sektörümüz Hatay’da El sanatlarıyla ve teknolojiyle buluştuğunda Allah’ın izniyle Mobilyacılar İhtisas Sanayi’nin açılmasıyla 500 Milyon Dolarlık ihracat hedefini ortaya koymuştur.”İfadelerini kullandı.  HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.