İBRAHİM BAŞKAN, ANTAKYA İÇİN ÇALIŞIYOR

İBRAHİM BAŞKAN, ANTAKYA İÇİN ÇALIŞIYOR

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Antakya’yı ayağa kaldırmak adına projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Yapar, seçim sürecinde verdiği sözleri tutmak adına çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da kenti etkisi altına alan sel afetinden kenti korumak için mesaisini sürdürüyor.

Başkan İbrahim Naci Yapar, kenti bütünüyle ayağa kaldırmak adına sektörlerle istişarelerini de aksatmadan devam ettiriyor. Başkan Yapar, Kızılay ile yaptığı sosyal sorumluluk projesinin ardından uluslararası arenada ismi bilinen Save The Children kuruluşu ile Antakyalı çocuk ve gençlere yönelik ortak proje geliştirilmesi adına görüşme gerçekleştirdi. Save The Children temsilcileri Ahmet Kepik Dal, Mr. Sasha Ekanayake ve Gökhan Güler’i makamında ağırlayan Başkan Yapar, dezavantajlı çocuklar için yürütülen ortak projeleri istişare ettiklerini belirtti.

SEKTÖR TEMSİLCİLERİNE TAM DESTEK

Başkan Yapar, seçim sürecinde her daim yanlarında olacaklarını belirttiği işletmecilerle istişarelerini görevi devraldıktan sonra da sürdürüyor. Başkan Yapar son olarak Antakya Belediyesi Meclis üyesi Kudret Özbakış ile birlikte Helena Center Mobilya işletme sahibi Davut Kazar ve çocuklarını ziyaret etti.

İşletmelerin ayağa kalkmasının kentin ayağa kalkmasını da hızlandıracağını belirten Başkan Yapar, Antakya’ya kazandırdıkları katma değerden dolayı Kazar ve oğullarına teşekkür etti. Başkan Yapar, Antakya’nın ayağa kalkması adına herkese kapılarının açık olduğunu vurgulayarak ziyaret ve istişarelerine devam edeceği müjdesini de verdi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.