ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Hatay Valisi Rahmi Doğan,  Anneler Günü  dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Doğan mesajında şu ifadelere yer verdi:Ülkemizde her yıl Mayıs ayının ikinci pazar gününü “Anneler Günü” olarak kutlamaktayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi; “Büyük başarılar kıymetli ananların yetiştirdikleri seçkin evlatlar sayesinde olmuştur.”

Sağlıklı ve mutlu bir toplum için, fikren ve bedenen iyi yetişmiş nesillere ihtiyaç vardır. Bu nesilleri en iyi şekilde yetiştirme sorumluluğu ailede, özellikle annelerdedir.

Dinimizde de; “Cennet annelerin ayağı altındadır.” Hadis-i Şerifi ile annelerimizin, ne kadar yüksek bir mertebede olduğu belirtilerek onlara saygı ve sevgide kusur edilmemesi gerektiğine işaret edilmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle; bu ülkenin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden başta aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz olmak üzere, bizleri canından, ruhundan bir parça olarak gören ve tüm hayatını bize adayan annelerimizin, Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, ahirete irtihal etmiş annelerimizi rahmetle anıyorum. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.