İBRAHİM BAŞKAN BELEN’İN YÜZÜNÜ GÜL’DÜRÜYOR

İBRAHİM BAŞKAN BELEN’İN YÜZÜNÜ GÜL’DÜRÜYOR

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçeye yaptığı hizmetlerle kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Başkan Gül, ilçede çöp toplamadan çevre temizliğine, park ve bahçe çalışmalarından yol ve taş duvar çalışmalarına, 7’den 77’ye her yaştan vatandaşın faydasına olan hizmetleri ilçeye kazandırıyor. Kısa süre önce Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan adayı olarak gösterilerek onurlandırılan Başkan Gül, kendisine güvenenlerin yüzünü kara çıkartmamak adına ilçesine dört elle sarıldı.

MAHALLELERDE SORUNLAR BERTARAF EDİLİYOR

Başkan Gül, Belen’e değer katma yolunda yaptığı çalışmalarla ilgili açıklamasında; “Personel arkadaşlarımız çöp konteynerlerimizin bariyer ve bakım çalışmasına devam ediyor. Kömürçukuru ve Bakras mahallelerimizde, bozuk yollarla ilgili çalışmalarımız, Belen mezarlık yol kenarında, yağışlar nedeniyle yola gelen toprağı önleme adına, korkuluk duvar yapımı sürüyor. Kıcı ve Atik mahallemizde bulunan badem bahçemizde, bakım çalışması gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Başkan Gül, Belen’de her gün farklı projeler gerçekleştirerek vatandaşların isteklerini yerine getirmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.