Meşale Gazetesi

Belen Belediyesi bakıma muhtaçların yanında

Belen Belediyesine bağlı Temizlik İşleri ekipleri, bakıma muhtaç vatandaşlara el olmaya devam ediyor.

Belen Belediyesi bakıma  muhtaçların yanında

Belen Belediyesine bağlı Temizlik İşleri ekipleri, bakıma muhtaç vatandaşlara el olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar için hizmet veren Belen Belediyesi Temizlik İşleri görevlileri, ev temizliğini yapmakta güçlük çeken yaşlıların imdadına koşmaya devam ediyor.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’nun talimatıyla başlayan ve uzun süredir devam eden en faydalı çalışmalardan biri olan Evde Bakım ve Temizlik Hizmetleri, yaşı dolayısıyla ev işlerini yapmakta zorluk çeken vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla başlatılmıştı. Gün geçtikçe daha çok insana ulaştıklarını belirten Başkan Vurucu Evde Bakım ve Temizlik Hizmetleri ilgili olarak şu ifadeleri kullandı; “Bizler Belediyemizin hizmet çerçevesini olabildiğince geniş tutmaya, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde en kısa sürede karşılamaya çalışıyoruz.
Bu anlamda verdiğimiz çeşitli hizmetlerden biri de evde bakım ve temizlik hizmeti, vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşler ise bizleri mutlu ediyor ve böylesine anlamlı çalışmalara imza atığımız için mutlu oluyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın Belediyemizin Halka Hizmet Merkezimize ulaşmaları bu konuda önem arz ediyor.
Zabıta birimimizde gerekli incelemeleri yapmasının ardından, temizlik ve bakım ekiplerimiz çalışma takvimine alarak, vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlıyor.” İfadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.