İlçe İlçe Zafere yürüyor

MHP Milletvekili Cumhur İttifakı çalışmaları kapsamında Antakya, Kumlu, Payas, Dörtyol, Belen’de ilçe ilçe vatandaşlarla buluşarak Zafere yürüyen Lütfi Kaşıkçı dur durak bilmiyor.

İlçe İlçe Zafere yürüyor

MHP Milletvekili Cumhur İttifakı çalışmaları kapsamında Antakya, Kumlu, Payas, Dörtyol, Belen’de ilçe ilçe vatandaşlarla buluşarak Zafere yürüyen Lütfi Kaşıkçı dur durak bilmiyor. Yaptığı ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kaşıkçı Beka İçin Milli Karar, Cumhur için İstikrar diyerek vatandaştan oy istiyor.

ANTAKYA

“Antakya Şirince Mahallesinde Cumhur İttifakı coşkusu 31 Mart’ın adeta müjdecisi oldu. Alanı doldurarak gücümüze güç katan binlerce gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkürler.
“Beka için milli karar Cumhur için istikrar”

KUMLU

“Kumlu ilçemizde Proje Toplantısındayız. Cumhur İttifakı güçlü bir şekilde Kumlu’da da zafere doğru yol alıyor. Katılım gösteren tüm Gönültaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Kumlu Ehline Emanet. “Beka için milli karar Cumhur için istikrar”

PAYAS

“Büyük Buluşma Mitinglerimizde Cumhur İttifakı Milletvekilleri, Hatay BBB Adayımız Sn. İbrahim Güler, Payas BB Adayı Sn. Bekir Altan ile birlikte Payas İlçemizdeyiz. Alanımızı doldurarak gücümüze güç katan binlerce gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkürler. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.”

DÖRTYOL

“Dörtyol her zamanki coşkusu ve ev sahipliği ile Cumhur İttifakı’nın en güçlü kalelerinden birisi olduğunu bir kez daha dosta düşmana gösterdi. Sonsuz teşekkürler. 
Dörtyol Ehline Emanet. “Beka için milli karar Cumhur için istikrar”

BELEN

“Cumhur İttifakı olarak hayalleri, hedefleri ve gönülleri birleştirerek yola çıktık. Ak Parti Hatay Milletvekili Sn. Abdülkadir Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. İbrahim Güler ve Belen BB Adayımız Sn. İbrahim Gül ile birlikte coşkulu yüreklerle birlikteyiz. “Beka için milli karar Cumhur için istikrar” paylaşımlarını yaptı.HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.