İNSAN CANI BU KADAR UCUZ MU?

İNSAN CANI BU KADAR UCUZ MU?

GÜVENLİK ÖNLEMİ ALMADAN ÇALIŞAN İŞÇİ YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ!

Binanın tepesinde herhangi bir güvenlik önlemi alınmadan yapılan çalışma görenleri hayrete düşürdü. Hiçbir güvenlik önlemi almadan cambaz gibi çalışan işçi, görenlere korku dolu anlar yaşattı. Hatay’ın merkez ilçesi Atatürk Caddesi’nde yapımı devam eden bir inşaatta metrelerce yükseklikte hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışan işçinin görüntüsü yürekleri ağza getirdi. İnşaatın tepesinde baret, güvenlik ipi ya da herhangi bir koruyucu ekipman olmadan iş yapan işçileri gören vatandaşlar duruma isyan ettiler. Evine ekmek götürme derdinde olan işçiler güvenlik önlemi almadan çalışmalarını sürdürürken, ortaya çıkan manzara yaşanan iş kazalarından ders alınmadığını gözler önüne seriyor. İnşaatı yapan firma, işçilerin can güvenliğini tehlikeye atan görüntülere karşın hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışmalarını sürdürüyor. Antakya’da binlerce vatandaşın gözü önünde yapılan çalışmalarda binanın altından geçen vatandaşları da türlü tehlikeler bekliyor. Her an inşaattan malzeme düşme tehlikesiyle binanın önünden geçen vatandaşlar, bu sorumsuzluğa dur denilmesini istiyor.

GÖRÜNTÜLER PES DEDİRTTİ

REKLAM ALANI

Binanın tepesindeki demirlere çıkan işçinin herhangi bir önlem almadığı görülürken, pes dedirten görüntüler ortaya çıktı. Vatandaşlar, sorumsuzluğu yakından görüntülerken, gazetemize ardı ardına gelen ihbar telefonlarında firma sahiplerinin sorumsuzluğundan yakındılar. İş güvenliği olmadan çalışan işçilerin denetlenmesi ve ilgili firmalara gerekli cezaların verilmesi gerektiğini belirten vatandaşlar insan hayatının her şeyden önce geldiğini ifade ettiler. İnsan canı bu kadar ucuz mu diye soran vatandaşlar, binanın denetlenmesini ve gereken cezanın kesilmesini istediler.

HATAY MEŞ’ALE GAZETESİ OLARAK KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

İşçilerin koruyucu ekipman ve güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğu görülürken, hem işçilerin, hem de yolu kullanan tüm vatandaşların hayatlarını tehlikeye atan inşaat sahipleriyle ilgili gerekenin yapılıp yapılmadığının takipçisi olmaya devam edeceğiz. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.